Le petit d'eau

Mama & baby wellness by Jamie

Ontdek een wereld van ontspanning en welzijn bij Le petit d'eau, waar liefdevolle zorg centraal staat. Als dertiger en trotse moeder van Géraume, koestert Jamie een diepe passie voor het creëren van speciale momenten voor zowel baby's als mama's.

Laat je kleintje genieten van liefdevolle aanrakingen tijdens onze babymassages en babyhydrotherapie, waarin Jamie's moederlijke expertise zorgt voor een veilige en ontspannen ervaring.

Voor aanstaande moeders bieden we heerlijke zwangerschapsmassages aan, gericht op het verlichten van spanningen en het bevorderen van welzijn tijdens deze bijzondere periode.

Trakteer jezelf op een verkwikkende gelaatsverzorging, en laat Jamie's deskundige handen je huid verzorgen en revitaliseren.

Mama's, geniet van speciale verwennerij met onze mamamassages, waarin Jamie's ervaring als moeder een extra dimensie toevoegt aan je ontspanningsreis.

Bij Le petit d'eau streven we ernaar om een warme, liefdevolle omgeving te creëren waar zowel baby's als mama's zich gekoesterd en verzorgd voelen. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en gun jezelf en je kleintje momenten van pure verwennerij. Welkom in onze oase van welzijn en liefdevolle zorg.

Kerkplein 40/1, 8800 Rumbeke