Moederdagactie

De broze roze wolk - met mamacoach Elien

Kom genieten van een bijzondere avond vol zelfzorg en me-time tijdens onze Mamababbel over het thema "De Broze Roze Wolk". We zullen praten over de struggles van het moederschap, delen tips over zelfzorg en kijken figuurlijk in de spiegel. Dit onder de deskundige begeleiding van mamacoach Elien en de vroedvrouwen van Villa Mama, in een veilige ruimte waar moeders zich kunnen uiten, delen en verbinden. 

Naar aanleiding van Moederdag bieden we deze waardevolle ervaring helemaal gratis aan. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Wie als eerste inschrijft, kan als eerste komen!

Deze avond draait helemaal om jou - daarom vragen we om zonder baby of kindjes deel te nemen, zodat je volledig kunt ontspannen en in de me-time kunt duiken.

Wij zorgen voor een heerlijk drankje en hapje, zodat je jezelf helemaal kunt verwennen terwijl je deelneemt aan inspirerende gesprekken en waardevolle inzichten opdoet.

Schrijf je snel in en gun jezelf deze unieke ervaring van verbondenheid, zelfzorg en het delen van jouw verhaal met andere mama's die begrijpen wat het betekent om op die broze roze wolk te zitten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Goed om weten: 

  • Donderdag 23 mei 2024 van 19u30-21u
  • Locatie: Villa Mama (Kerkplein 40/1, 8800 Roeselare), bij mooi weer gaan we naar buiten!
  • In kleine groep, zonder baby's of kindjes
  • Gratis (moederdagactie)
  • Onder begeleiding van mamacoach Elien

Mamacoach Elien

Nog vragen of onduidelijkheden over deze activiteit? Of wil jij liever een 1 op 1 consult met mamacoach Elien? Contacteer haar gerust op 04 74 36 05 05 of stuur haar een berichtje.

Benieuwd naar meer?
Bekijk dan ons volledige aanbod.