Verbinden in groep met andere mama's

Infosessies & workshops

Als moeders dragen we vaak de gewichtige verantwoordelijkheden van gezin en opvoeding. Maar we hoeven deze reis niet alleen te maken. Samen staan we sterker, leren we van elkaars ervaringen en kunnen we een ondersteunend netwerk opbouwen dat ons door de uitdagingen van het moederschap leidt.

Daarom nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan onze reeks infosessies en workshops, speciaal ontworpen om mama's samen te brengen en te verbinden. Of je nu een kinderwens hebt, zwanger bent, een kersverse moeder bent of een kindje verloren hebt, er is altijd ruimte om te groeien, te leren en te delen met elkaar.

Wat kun je verwachten?

  • Boeiende infosessies: We organiseren informatieve bijeenkomsten waarin experts spreken over uiteenlopende onderwerpen, zoals kinderopvoeding, gezondheid en welzijn, balans tussen werk en gezin, en meer.
  • Interactieve workshops: We bieden praktische workshops aan waar je nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen, zoals stressmanagement, creatieve activiteiten, en manieren om zelfzorg te integreren in je dagelijkse routine.
  • Verbondenheid: Het is niet alleen leren, maar ook verbinden. Deze bijeenkomsten zijn een geweldige gelegenheid om andere mama's in jouw regio te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en ervaringen te delen.

Waar en wanneer? 

Onze infosessies en workshops vinden op verschillende locaties plaats, zowel in persoon als online, zodat je kunt deelnemen op een manier die het beste bij jou past. We begrijpen dat je een druk schema hebt, en daarom bieden we flexibele tijden aan om deel te nemen.

Samen kunnen we een ondersteunend en inspirerend netwerk opbouwen, dat niet alleen jou, maar ook je gezin ten goede komt. Sluit je bij ons aan en ontdek de kracht van verbinding in een groep van geweldige moeders.

Onze Villa Mama Club

Op zoek naar iets anders?

Als je nog niet hebt gevonden wat je zoekt, nodigen we je uit om ons volledige aanbod te bekijken. 
Op die manier hopen we dat je de zorg vindt die perfect bij jou past.

Contact

Villa Mama bevindt zich in Rumbeke. 
Onze vroedvrouwenpraktijk is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. 

Kerkplein 40/1, 8800 Rumbeke

Gratis parking aan de praktijk
Openbaar vervoer: buslijn 6 - 11 - 62