Goed om weten

Contact

Kerkplein 40/1, 8800 Rumbeke

Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

  • Gratis parking aan de praktijk
  • Openbaar vervoer: buslijn 6 - 11 - 62

Werkregio

Bij Villa Mama heten we iedereen van harte welkom, ongeacht waar je woont. Onze deuren staan open voor iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning tijdens deze bijzondere fase van het leven.

Voor huisbezoeken hanteren we een afgebakende werkregio, maar laat dat je niet tegenhouden om contact met ons op te nemen. De behoefte aan zorg laat zich niet beperken tot grenzen op een kaart. 

Twijfel je of we bij jou thuis kunnen langskomen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Samen kunnen we bekijken wat er mogelijk is en ervoor zorgen dat je de zorg en ondersteuning krijgt die je nodig hebt, waar je ook woont. We staan voor je klaar en kijken ernaar uit om je te helpen. 

Werkregio huisbezoeken: Ardooie - Hooglede - Ingelmunster - Izegem - Ledegem - Lendelede - Lichtervelde - Meulebeke - Moorslede - Pittem - Roeselare - Staden -Tielt

Tarieven

Ontdek onze tarieven voor vroedvrouwenzorg online! Villa Mama biedt transparante en toegankelijke tarieven voor onze diensten. Voor de kosten van workshops en activiteiten kunt u terecht bij de specifieke activiteit zelf onder het item "workshops". Het afrekenen hiervan gebeurt via de website. 
Voor bijkomende supplementen van onze vroedvrouwenzorg ontvangen wij mobiele betalingen (QR-code).

Wij werken geconventioneerd en volgens derdebetalersysteem. Alle consulten worden vergoed door jouw mutualiteit. Bekijk onze tarieven voor bijkomende supplementen.

Privacy

Bij Villa Mama hechten we veel waarde aan uw privacy en de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) - GDPR, vragen wij u vriendelijk om ons voorafgaand aan uw eerste consult van de nodige informatie te voorzien. Dit stelt ons in staat om u de best mogelijke zorg te bieden en uw gegevens veilig te bewaren. Wij danken u voor uw medewerking en kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Villa Mama voor een zorgzame en ondersteunende ervaring tijdens uw avontuur in het ouderschap.