Coming soon

Mom Retreat

Georganiseerd door

Villa Mama

"Zelfzorg is geen luxe, het is een daad van liefde en zelfrespect, en dat maakt jou een krachtige moeder."

Speciaal voor jou.
Voorjaar 2024

Welkom bij ons exclusieve Mom Retreat-weekend!

Gun jezelf een welverdiende onderbreking van de dagelijkse drukte en laat je onderdompelen in een weekend vol kennis, ontspanning en verbinding met andere fantastische mama's.

  • Verwen jezelf met heerlijke behandelingen, rustige yoga- en meditatiesessies, en geniet van de prachtige natuur om je heen. Laat alle stress en zorgen achter en herontdek innerlijke rust.
  • Laat je inspireren door deskundige sprekers en workshops die speciaal zijn ontworpen om jouw kennis te vergroten en je te ondersteunen in je moederschap. Leer nieuwe vaardigheden en ontdek waardevolle inzichten.
  • Maak nieuwe vriendinnen en bouw langdurige relaties op met andere moeders. Deel ervaringen, uitdagingen en overwinningen, en voel je gesteund in een gemeenschap die begrijpt wat het betekent om moeder te zijn.
  • Inclusief 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, drank en versnaperingen op unieke locatie

Dit Mom Retreat-weekend is jouw kans om op te laden, te groeien en jezelf te omringen met gelijkgestemde vrouwen. Reserveer snel je plek, want dit wordt een onvergetelijk weekend vol liefde, steun en empowerment. Jouw welzijn staat centraal, en we kijken ernaar uit om dit bijzondere avontuur met jou te delen!

Hoe inschrijven? 

Hoewel de exacte datum van het evenement nog niet is vastgesteld, willen we jullie de kans geven om je nu al aan te melden. Door je nu in te schrijven, blijf je op de hoogte van de laatste updates en krijg je voorrang om in te schrijven met een exclusieve korting zodra de exacte datum is bevestigd.

We begrijpen dat jullie allemaal verlangen naar dit unieke Mom Retreat-avontuur en willen ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Dus, mis deze kans niet! Door je nu aan te melden, verzeker je jezelf van een plekje bij ons speciale evenement zodra de details bekend zijn. We kijken ernaar uit om samen met jullie te ontspannen, groeien en verbinden.

Op zoek naar iets anders?

Als je nog niet hebt gevonden wat je zoekt, nodigen we je uit om ons volledige aanbod te bekijken. 
Op die manier hopen we dat je de zorg vindt die perfect bij jou past.