Villa Mama

opent de deuren

Leer ons kennen tijdens de gratis kennismakingslessen

Hey!

Met grote vreugde kondigen we de opening aan van onze gloednieuwe praktijk! Wij verwelkomen je graag in ons pand op het Kerkplein 40 in Rumbeke.

Laat ons jou meenemen op een reis van warmte en zorg, waar we onze deuren openen voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat onze praktijk te bieden heeft. Of u nu een zwangere moeder bent die op zoek is naar ondersteuning of een pas bevallen ouder die verbondenheid zoekt, u bent van harte welkom.

Maar daar blijft het niet bij! In de week na de opening nodigen we zwangere vrouwen en pas bevallen ouders uit voor gratis initiatielessen van 4 december tot 9 december. Een liefdevolle gelegenheid om ons beter te leren kennen en te ervaren wat onze praktijk uniek maakt.

Belangrijk: schrijf u snel in, want we werken met een beperkt aantal plaatsen om een intieme en persoonlijke ervaring te garanderen.

Voel de warmte, ervaar de zorg, en laat ons samen een ruimte creëren waar liefde en groei samenkomen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze opening en tijdens de gratis initiatielessen.

Laat ons een praktijk zijn waar moeders bloeien en liefde kan groeien!

Liefs, 
Haike & Fien 
Villa Mama

Contact

Villa Mama bevindt zich in Rumbeke. 
Onze vroedvrouwenpraktijk is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. 

Kerkplein 40/1, 8800 Rumbeke

Gratis parking aan de praktijk
Openbaar vervoer: buslijn 6 - 11 - 62

Ready to connect?