Hoe wij jou helpen groeien als mama

Villa Mama

Vroedvrouwenzorg

Bij ons ben je in goede handen tijdens en na de zwangerschap. Als vroedvrouwen bieden wij continue ondersteuning en zorg gedurende deze bijzondere periode in je leven, van de zwangerschap tot het eerste jaar na de geboorte. Ons team staat klaar om je te begeleiden en te voorzien van de zorg en informatie die je nodig hebt, terwijl we samen bouwen aan een gezonde en liefdevolle start voor jou en je baby 

Wij werken geconventioneerd en volgens derdebetalersysteem. Alle consulten worden vergoed door jouw mutualiteit. Bekijk onze tarieven voor bijkomende supplementen.

Infosessies & workshops

Ontdek onze boeiende reeks infosessies en workshops, samengesteld en gepresenteerd door onze deskundige vroedvrouwen. Of je nu zwanger bent, net bent bevallen of gewoon op zoek bent naar waardevolle inzichten over moeder- en kindzorg, we hebben iets te bieden voor iedereen. Onze sessies zijn ontworpen om je te informeren, te ondersteunen en te inspireren terwijl we samen de reis van ouderschap verkennen. 

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze informatieve en verrijkende evenementen en wie weet scoor jij er nog een toffe bonus bij. Hou zeker onze socials media in de gaten voor leuke aanbiedingen en winacties. 

Webshop

Ontdek onze webshop, waar we zorgvuldig samengestelde starterspakketten aanbieden voor elk stadium van je reis door het ouderschap. Of je nu jezelf voorbereidt op de bevalling, ondersteuning zoekt voor een succesvolle borstvoedingservaring, of gewoon wat ontspanning en welzijn zoekt, we hebben het perfecte pakket voor jou. Onze producten zijn zorgvuldig gekozen om je te voorzien van de hulpmiddelen en benodigdheden die je nodig hebt, samengesteld door expert vroedvrouwen. Bekijk ons assortiment en vind de ideale starterskit voor jouw specifieke behoeften

"Hou je van verrassingen?
Voel je vrij om Villa Mama als cadeau-idee te delen!"

Mom retreat (voorjaar 2024)

Hartelijk welkom bij ons exclusieve Mom Retreat-weekend! Dit is een unieke gelegenheid om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte en jezelf onder te dompelen in een weekend vol kennis, ontspanning en verbinding met andere geweldige mama's. Geniet van rustgevende yogasessies, verkwikkende massages, ontspannende natuurwandelingen en oefeningen om je fysiek en mentaal voor te bereiden op de komst van jouw kindje. Onze focus ligt op het empoweren van jou als (toekomstige) mama, zodat je vol vertrouwen en kracht deze bijzondere fase in je leven tegemoet gaat. Welkom in een wereld van zelfzorg, groei en verbondenheid!